Blok D is een nieuwbouw bestaande uit 20 moderne, hoogkwalitatieve appartementen. De leefruimtes beschikken over een ruime, ingerichte, open keuken voorzien van alle toestellen. De appartementen hebben allen een ruime woonoppervlakte en een mooi zonnig terras.

De architectuur van het gebouw is een fris en strak design in een tijdloze architectuur waarbij ingespeeld wordt op de leefgemeenschap, context en omgeving van Herent.

Het gebouw is ideaal gelegen in de buurt van winkels, school en openbaar vervoer. Het treinstation van Herent bevindt zich op een boogscheut van het appartement, via een pad te voet rechtsreeks te bereiken. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Residentie Elisabeth


Bekijk de beschikbare panden

Residentie Elisabeth is een project met 8 appartementen gelegen binnen de ring van Leuven. De architectuur van het gebouw is een fris en strak ontwerp. Het gebouw bestaat uit 6 appartementen met 2 slaapkamers en 2 appartementen met 3 slaapkamers.

De appartementen worden afgewerkt naar uw smaak in samenwerking met kwaliteitsvolle leveranciers (Van Marcke Inspirations, Grietens Concept). Bij de indeling van de appartementen staat de functionaliteit en leefkwaliteit voorop. Zo beschikken alle appartementen over een lichrijke woonkamer met aangename terrassen, een volledige geïnstalleerde, open keuken en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

De functionaliteit en leefkwaliteit vindt u terug doorheen het gehele gebouw. Door het gebruik van isolatie, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie voor de gemeenschappelijke delen is de residentie niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk.

Er is de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats en berging aan te kopen.

Onderaan deze pagina kan u de opdelingen van het gebouw bekijken. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en registratie.

Groenstraat Heverlee


Bekijk de beschikbare panden

8 nieuwbouwwoningen met uniek uitzicht op een boogscheut van Leuven!

De 8 woningen beschikken over een lichtrijke woonkamer en een open, volledig geïnstalleerde keuken op tuinniveau. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan 1 master-bedroom met privatieve badkamer.Ze worden afgewerkt naar uw smaak in samenwerking met kwaliteitsvolle leveranciers ( Van Marcke Inspirations, Serry en Het Kookhuis).


Lot 1 – 4
4 split-level, driegevelwoningen in villa-stijl met 4 slaapkamers en 2 badkamers met een totale bewoonbare oppervlakte van 210m².


Lot 5 – 8
4 split-level, driegevelwoningen in villa-stijl, met 4 slaapkamers en 2 badkamers met een totale bewoonbare oppervlakte van 232m².


Op zoek naar een moderne woning gelegen in een groene omgeving in de nabijheid van Leuven? Neem dan snel contact op met ons kantoor op 016/581 581.

Project Wilma Herent


Het project “Wilma ” is ingeplant aan de Radioweg 14. Het project is gelegen in een autoluwe doodlopende straat in Herent, in de provincie Vlaams-Brabant, die vooral bekend staat om zijn landelijke ligging.


Het project is optimaal gelegen voor jong en oud en allen die van rust en privacy houden. Zo is Leuven en Brussel vlot bereikbaar zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Het project “Wilma” bestaat uit drie nieuwbouwwoningen (twee halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing). Zij bestaan elk uit 3 bouwlagen, zijnde het gelijkvloers, niveau +1 en een zolder. Elke woning telt minstens 3 slaapkamers en 2 badkamers. De zolder geeft eveneens de mogelijkheid om 2 slaapkamers bij te creëren ofwel te behouden als royale hobbyruimte.


Elke woning beschikt eveneens over een ruime zuidwest gerichte achtertuin met een groot terras. Ruim, mooi, aangenaam en gezellig wonen zijn de troeven van deze aangeboden woningen. De woningen worden gebouwd in een hedendaagse bouwstijl die past bij de plaatselijke gangbare architectuur.


In deze omgeving waar het rustig toeven is, zal men kunnen wonen in een landelijke omgeving met een groen karakter. Zowel naar concept als naar vormgeving voldoet het project “Wilma” aan de noden van zijn toekomstige bewoners.

Park 51 - Gebouw A

PARK 51 biedt een enig en uniek kader met een oppervlakte van 8ha waarbinnen het dorp van morgen vorm krijgt. De uitbouw en organisatie van het dorp staat volledig in functie van “kwaliteitsvol leven, wonen en werken, nu en in de toekomst”.

Blok A is de start van ons dorp “PARK 51”, de oude Persilfabriek bestaat uit 91 Lofts en 10 kantoren. De lofts maken door de grote raampartijen en de oriëntatie optimaal gebruik van de lichtinval. Ze worden onafgewerkt verkocht zodat de kopers deze verder kunnen afwerken naar hun eigen smaak. Zo is elke loft uniek en beantwoordt ze perfect aan de wensen van de eigenaars. De combinatie van lofts en kantoren zorgt voor een sterke interne en externe dynamiek die zicht vertaald in een brede gastvrijheid en een veilige en comfortabele geborgenheid. Samen met de andere gebouwen wordt ons dorp een moderne en aantrekkelijke omgeving die ontspanning, rust en privacy biedt.

Park 51 - Gebouw E

Residentie ParkHof is een project voor senioren vanaf 65 jaar. Het bevat 120 service-appartementen en op het gelijkvloers een brede waaier aan diensten zoals een hedendaagse brasserie met groot terras, een wellness met zwembad, een beauty-center met kapsalon, een medisch kabinet en een secretariaat met lobby. De service-appartementen zijn uitgerust met 1 of 2 slaapkamers, volledig ingerichte open keuken, aangepaste badkamer, berging en een privaat terras. Residentie ParkHof biedt de unieke combinatie van zelfstandig wonen in een beschermde omgeving.

Park 51 - Gebouw B

Blok B is gebouwd naast het hoofdgebouw van de oorspronkelijke Henkel fabriek. Net zoals Blok A is er een perfecte mix van wonen en werken zo is er 2.400 m² kantoorruimte beschikbaar en zijn 79 appartementen gehuisvestigd.

Edelweiss-site Herent

Met zijn ideale ligging, op slechts enkele minuten van de autostrades en op een boogscheut van het station van Herent ben je met of zonder wagen zo op je werk of in de stad.

Residentie Edelweiss omvat twee ruime ondergrondse parkeergarages, met bijna 100 individuele staanplaatsen en bergingen. Daar bovenop staan vier afzonderlijke gebouwen met in totaal 77 luxueuze en comfortabele appartementen en penthouses. Er zijn hier ook 14 woningen en 8 kantoorruimten ontwikkeld.

De appartementen baden in het licht dankzij de grote raampartijen en ruime terrassen. Vrijwel ieder appartement is georiënteerd naar het centraal gelegen binnengebied met haar gevarieerde groene aanplantingen, waardoor Residentie Edelweiss haar bewoners verzekert van een ware rust en genot, het ganse jaar door.

Markant Leuven

Dit is een nieuw project met een prachtige architectuur. We beëindigen het bouwlint aan de Brusselsesteenweg. Het gebouw is het eerste gebouw dat men ziet als men Leuven binnen komt. Vandaar een MARKANT gebouw. Het project is omgeven door verschillende groenpartijen en een prachtige trap tuin aan de zuidzijde van het project. Het bevat 36 appartementen en 4 kantoorruimten. Ook de nieuwe kantoren van VIVINVEST zijn hier onder gebracht.

Parklane Herent

Parklane situeert zich langs de spoorlijn Leuven-Brussel, ligt centraal in Herent en staat in relatie met “ Park 51 – Henkelsite”.

Vooral de jongere bevolking wordt aangesproken voor dit project door het aanbieden van betaalbare, kleinere woonentiteiten. Zowel studio’s, flats als appartementen zijn voorzien alsook handelsruimten op de gelijkvloers. Door haar ideale ligging aan het station van Herent kunnen pendelaars gemakkelijk de trein nemen, anderzijds kan men genieten van de dorpsfuncties door de centrale ligging in Herent.

De constructie bestaat uit een hoekgebouw met een torenaccent en afgebouwde dakhoogte, volledig in harmonie met de omgeving.

Bovenberg Herent

Gelegen in het landelijke en kindvriendelijke Herent is het voor jonge gezinnen de ideale plaats waar men zich snel thuis voelt. Het project werd dan ook perfect afgestemd op de hedendaagse lokale woonbehoeftes, namelijk de ideale combinatie van ruime woningen voorzien van alle comfort in een rustige, doch interessante ligging nabij belangrijke verbindingswegen.

Het project “Bovenberg” bestaat uit 3 nieuwbouwwoningen die naast elkaar opgetrokken zijn (twee in gesloten en één in halfopen bebouwing). Elke woning telt minstens 4 slaapkamers en beschikt over een aparte garage die een vooruitspringend volume met plat dak vormt ten opzichte van het hoofdvolume. De zolder geeft eveneens de mogelijkheid om 2 slaapkamers bij te creëren ofwel te behouden als royale hobbyruimte.

Elke woning beschikt over een zeer ruime zuidgerichte achtertuin met een groot terras.

De woningen zijn gebouwd in een hedendaagse bouwstijl die past bij de plaatselijke gangbare architectuur. In deze omgeving waar het rustig toeven is, zal men kunnen wonen in een landelijke omgeving met een groen karakter.

Vlietstraat Kessel-lo

Het project “Vlietstraat” is gelegen in Heverlee, op een steenworp van de stad Leuven. De woningen zijn ingeplant op de hoek van de Vlietstraat en de Korbeek-Losestraat en zijn strategisch gelegen nabij het stadscentrum, het station van Leuven, winkels, scholen,….

Elke woning heeft een ruime tuin met een groot terras. Alle woningen beschikken over een ruim, zuidgericht dakterras. De appartementen hebben elk ook een ruim terras. De woningen zijn gebouwd in een hedendaagse bouwstijl die past bij de plaatselijke gangbare architectuur die garant staat voor hedendaags wonen.

Schapenwei Herent

De verkoop van dit nieuwbouwproject kende in de zomer van 2009 een enorm groot succes en was binnen een aantal weken volledig verkocht. De woningen beschikken over een leefruimte met open keuken, een eigen tuin met terras, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van alle comfort. De woningen worden volledig afgewerkt naar de wens van de koper.

Gezinswoningen Meerhout

Gelegen in de prachtige gemeente Meerhout, nabij het pittoreske dorpsplein en aan belangrijke verbindingswegen, vindt u deze uniforme stijlvolle woningen met garage, terras en tuin. De optimale gebruiksmogelijkheden die deze woningen bieden, lieten de koper toe de woning naar eigen wens af te werken zodat de woning de gezellige en kwaliteitsvolle persoonlijke uitstraling verkrijgt die het echt verdient.

Gezinswoningen Overstraat Herent

Gelegen in het landelijke en kindvriendelijke Veltem-Beisem is het voor jonge gezinnen de ideale plaats waar men zich snel thuis voelt. Het project bestaat uit vier hedendaagse woningen in een verzorgde architectuur met een doordachte en functionele indeling. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen staat hier eveneens troef. Zo beantwoordt het project aan de stijgende vraag naar kleinschalige woongemeenschappen. Alle leefruimtes hebben een royale oppervlakte.

Met 4 slaapkamers, een eigen tuin, terras en garage vormen ze een perfect alternatief voor een stadswoning. Deze woningen stemmen perfect af op de hedendaagse lokale woonbehoeftes, namelijk de ideale combinatie van ruime woningen voorzien van alle comfort in een rustige, doch interessante ligging nabij belangrijke verbindingswegen.

Studentenkamers

Studentengebouw Consciencestraat

Deze studentenkamers bevinden zich in de Consciencestraat. Op de gelijkvloers bevindt zich de gemeenschappelijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde keuken met grote tafel en een groot terras, alsook de fietsenbergingen. De studiokamers beschikken allen over een eigen badkamer. De inrichting wordt volledig verzorgd door de bouwheer.Studentenresidentie Filmtheaters

De Studentenresidentie ligt in het hart van Leuven, en is schitterend gelegen vlak aan groep T en de universiteiten. De residentie biedt een modern comfort aan de studenten zo is er een parking, gemeenschappelijke rustruimte en keuken faciliteiten voorzien. Elke studentenstudio is tevens voorzien van een sanitaire blok. Deze studentenresidentie is volledig ontwikkeld door Vivinvest en verkocht aan een investeringsgroep.Campus Artemis

Deze Studentenresidentie is gelegen in de Groenstraat in Heverlee net voorbij het Heilig Hart en de KHL. Het gebouw omvat 80 studentenkamers met eigen sanitaire blok daarnaast is er ook een gemeenschappelijke keuken, polyvalente ruimte, fietsenstalling en parkeergarage. Dit studentengebouw is volledig ontwikkeld door Vivinvest en verkocht aan een investeringsgroep.Marbrerie Leuven

De Marbrerie draagt de naam van het oorspronkelijke gebouw en biedt een antwoord aan het tekort aan studentenkamers in Leuven. Op vraag van een investeerder hebben wij deze nieuwbouw ontworpen. Het gebouw omvat 90 studentenkamers met eigen sanitaire blok. Daarnaast is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke leefruimte met keuken, een fietsenstalling en parkeergarage.

Redemptoristen-
klooster Leuven

Het Redemptoristenklooster wordt omgebouwd tot een woonzorgcentrum voor senioren rondom de geklasseerde kerk. Dit project is ontworpen door Vivinvest en door verkocht aan de investeringsgroep welke die de constructie van dit project verder op zich neemt.

Lopende projecten

Groenstraat - Heverlee

Project Wilma - Leuven

Blok D - Herent

Residentie Elisabeth - Leuven

Gerealiseerde projecten

PARK 51 - GEBOUW A

PARK 51 – GEBOUW E

PARK 51 - GEBOUW B

EDELWEISS-SITE HERENT

MARKANT - LEUVEN

PARKLANE - HERENT

BOVENBERG - HERENT

VLIETSTRAAT - KESSEL-LO

SCHAPENWEI - HERENT

GEZINSWONINGEN - MEERHOUT

GEZINSWONINGEN - HERENT

Projectontwikkeling

STUDENTENKAMERS

REDEMPTORISTENKLOOSTER - LEUVEN

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag
Van 10u tot 12u
Van 14u tot 18u

Buiten kantooruren op afspraak

Adres

Vivimmo BVBA & Vivinvest N.V.
Rijweg 171
3020 Herent

Logo Vivinvest